i väntans tider och efteråt

Gott och blandat

Filed under: personligt, Träning | Tags: | april 25th, 2011
Post

Påskmix eller gott och blandat, det kallade jag dagens klass på Frisk. Den var som godiset, fast bättre! Lite av varje och något för alla smaker! Eftersom det varit påsk, andra öppet tider  på gymmet och ändringar i ordinarie schemat så bestämdes det egentligen redan för länge sen att påskklassen skulle vara något skojigt. Vad det skulle vara och hur det skulle se ut kändes onödigt att fundera kring i januari när helgscheman planerades. Jag började fundera på olika sorts upplägg för någon vecka sen. Det började sakta ta form i mitt huvud. Någonstans på vägen kom jag på att det vore ju kul om jag fick med mig någon mer. Det blev inte helt otippat min kära man, tränings och instrueringssugen som få. I och med det blev även delarna i klassen tydliga. Start på lådan med 5 st body step låtar för att sedan landa på golvet i en combat fight under Björnens ledning. Sedan ville jag ha något som bröt av det hela fullständigt. Och vad passar inte bättre än några fartfyllda, glada afrolåtar? Som avslutning på det hela så blandade jag upp det med en klass som jag experimenterade en del med för något år sen och kallade för afroyoga. En blandning i lite lägre tempo, med fokus på strech men ändå i rörelse. Det blev en grymt skön avslutning på en mycket utmanande klass. Jag känner mig nöjd med att jag lät yogadelen ta över mot slutet och att afron fasades ut helt och hållet. Det är nog länge sen jag kände mig så mjuk i hela kroppen efter en tuff klass.

Resten av dagen och egentligen hela påskhelgen när jag tänker efter har haft  rena semesterkänslan. Våren har bokstavligen exploderat runt om i Linköping. Det har varit solsken och blå himmel från morgon till kväll. Hur underbart som helst. Jag har spenderat all min tid tillsammans med min lilla familj. Vi har promenerat, fikat i solen och umgåtts både med våra familjer och med vänner. Dessa dagar har verkligen varit sköna och kravlösa. En riktig energiboost för själen. Ikväll siktar jag på att komma i säng tidigt då 15 km loppet ligger överst på morgondagens to do lista.

One Response

  • Ingela | april 26th, 2011 @ 09:16 | Svara

    Vilken härlig bild :) Så fin liten familj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>