i väntans tider och efteråt

Favvomellis (nr 14) och lite spring i benen

Filed under: bloggutmaningen, mat, Träning | Tags: | mars 31st, 2011
Post

Dagens fråga är enkel! Mitt absoluta favvomellis är kesella med bär. Allra helst skall det vara en blandning av jordgubbar, hallon, blåbär och lingon. Lagom sött och lagom surt. Ibland toppar jag det med lite hackade nötter, mandlar och tranbär. Ibland med hemmagjord musli, detta beroende på vad som finns i skafferiet. I vilket fall som så är det som tillsammans med en stor latte sätter liten guldkant även på de tråkigaste vardagarna.

Nu är jag äntligen tillbaka i mina egna rutiner och tillbaka i min egen träning. Både igår och idag har jag varit ute och rastat mina springsugna ben. Igår tillsammans med en sovande liten Alma i vagnen och idag alldelles solo. Underbart skönt sätt att starta dagen. Jag har dock skaffat mig en olat i samband med detta. Det blir sällan, eller rättare sagt aldrig någon strech. Tiden av någon anledning bara försvinner och jag måste erkänna att det är tråkigt att strecha. Tyvärr så är det även tråkigt att springa som ett kassaskåp första två kilometrarna så något måste hända på den fronten. Har ni andra några roliga tips hur man får till det? Det är ju inte så att jag saknar kunskapen och inte vet vad jag ska göra, utan det är mer motivationen som som tryter…………Hur gör du?

 

2 Responses

  • Björnen | april 1st, 2011 @ 11:02 | Svara

    Din hemmagjorda musli är grym. Kanske skulle bjuda på receptet?

  • Lalla | april 1st, 2011 @ 09:18 | Svara

    Hej! Tänkte att jag får gå in med en kommentar på din blogg så du vet att jag har läst din nu också =) Trevlig, har redan lagt till den bland mina Tränings/Matbloggar nu =)

    På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>