i väntans tider och efteråt

Familjesöndag

Filed under: Träning | Tags: | maj 1st, 2011
Post

12 km verkar vara min nya distans. Det går hur bra som helst och efteråt känner jag mig riktigt fräsch i benen. Jag har grunnat lite på vilken väg jag ska välja mot mina två mil. Om jag ska fortsätta med intervallerna eller om jag ska testa att samla lite kilometrar i några veckor. Båda uppläggen har ju sina för och nackdelar. Imorse var jag nästintill alldeles ensam på min morgonrunda. Det var också då jag funderade på fortsatt upplägg för löpningen. Just nu gillar jag de långa loppen bättre än rusandet uppför skitjobbiga backar………..så varför spreta emot vad jag är sugen på? Majmånad får bli en månad för en massa distans lopp. Så då passade det utmärkt att öppna det med 12 km imorse.

När jag kom hem fick jag veta att dagen till ära skulle det ätas hotellfrukost! Det är det fina med en man på diet. När han äter så äter han ordentligt. Björnen laddade med alla möjliga brödsorter. Jag nöjde mig med 2 våfflor och en hel del frukt utöver ägg, ost och annat LCFH vänligt jag kunde hitta bland allt gott som fanns. Det var riktigt mysigt att få sitta länge, äta långsamt och ha gott om tid att prata med varandra. Kvalitetstid av bästa slaget. Nu har vi tagit igen oss lite här hemma och ska röra oss mot gymmmet för lite familjeträning!

One Response

  • Joanna | maj 1st, 2011 @ 03:07 | Svara

    Ja – den är bra! Har inte hunnit igenom hela – jag flyttkaosar samtidigt vettu…=) Jag har ju iof haft det ”tänket” länge – men det är super att det kommer råd och rön som verkligen håller vetenskapligt oxå!

    Och du bruden – glöm inte att vila =)

    Puss på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>