i väntans tider och efteråt

En vecka i bilder

Filed under: Träning | Tags: | april 28th, 2012
Post

Eftersom jag lyckades bara få iväg två ynka inlägg denna vecka så följer det en samlad liten återblick.

Body combat och mage i onsdags. Testade senaste tillskottet i träningsgarderoben. Ett par loosefit brallor från Inter sports egna märke som jag fått till uppvisningen förra helgen. Dessa är mjuka, följsamma och riktigt sköna!!

20120428-224019.jpg

Både torsdagen och fredagen bjöd på transportlöptur till gymmet. Alma och vagnen lämnade jag av på dagis på vägen.

20120428-224452.jpg

I torsdags fick jag även tid att köra lite styrka. Det var mycket skojigt att få vara nere i gymmet igen. Senaste två veckorna har det varit svårt att få tiden att räcka till.

20120428-224723.jpg

Igår var det en riktig familjedag, då både jag och Björnen var lediga samtidigt! Det viktigaste var att vara tillsammans och låta Alma styra dagens tempo. Resultatet var en hel del gungande, mys, mat och lite shopping. Vårt hem börjar sakta ta en allt vettigare form.

Idag på gymmet fick jag äran att vara först ut att ta med mig ett starkt och hurtigt gäng ut på långlöp. Det var sol, blå himmel och ca 15 grader. Jag hade med mig vagnen och den sötaste coachen av dem alla! Min lilla Alma. Passet blev fantastiskt bra. Vi höll ett skönt och lugnt tempo och betade av kilometer på kilometer. I trevligt sällskap går tiden fort. Dryga 17 km senare var vi hemma på Frisk. Ganska mycket tröttare och supernöjda. Och jag som vanligtvis inte gillar sällskapslöpning var mycket glatt överraskad!!

Nu återstår det bara en sista dag denna vecka och denna skall spenderas med TRX band i händerna. Imorgonbitti kickar äntligen igång en efterlängtad TRX utbildning!!! Mer om det imorgon

2 Responses

 • jossan | april 29th, 2012 @ 08:11 | Svara

  Låter som en härlig vecka fylld med energi. Jag snor åt mig en del så jag orkar Valborgsfirandet ;)
  Ha en fortsatt skön långhelg :)
  kram

 • Lonisa | april 29th, 2012 @ 11:17 | Svara

  Vila och ha en bra dag nu..
  Du behöver det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>