i väntans tider och efteråt

Det bästa med träning

Filed under: Träning | Tags: | december 27th, 2011
Post

Lite oplanerat blev det en riktig träningsdag idag. Med tanke på att jag även jobbat en hel dag, så är jag nu redo för sängen. Både huvudet och kroppen är klippt slut. Imorse kramade jag kudden lite extra och istället för att köra ett TRX pass gav jag mig ut och kämpade i motvinden. En mil i motvind måste nästan räknas som två! Läste hos en av mina träningsvänner Jenny att hon var ute och sprang med barnvagn. Grymt imponerande.

Efter den tuffa milen följde en dag på jobbet. För det mesta är det lite lugnt och skönt och småmysigt att jobba sådana dagar som idag. Idag fick jag verkligen jobba för min lön. Det var fullfart från jag klev in tills jag hoppade upp på cykeln för att ta mig till jobb nr 2. Gymmet! Jag hade någonstans inte riktigt fått ihop morgonen med kvällen i min planering och insåg inte att jag hade tre stycken 30 min klasser att instruera. Lyckligtvis så är instruktörsjobbet för det mesta ett riktigt tacksamt jobb, där jag mötet glada och motiverade människor. Idag var det definitivt ett riktigt träningssuget gäng som mötte mig i spinningsalen för 30 intensiva minuter. Tiden bara försvann bland alla leende, svettiga ansikten. Helt plötsligt hade vi tagit oss genom spinning, Frisk och mage.

Gissa om det är en trött och mörbultad Marta som pustar ut i soffan? Svaret är definitivt ja. En utav de saker jag verkligen älskar med träning, förutom själva tränandet dvs är duschen efteråt! Underbart är inte tillräckligt för att beskriva känslan. Det är som att tröttheten och utmattningen sköljs av med svetten. För om det är något jag verkligen blir så är det svettig. Sen har vi givetvis maten efter träningen, den smakar alltid lite godare.

One Response

  • Jenny | december 27th, 2011 @ 09:48 | Svara

    Motvinden gjorde mig stark….inbillar jag mig i varje fall. Måste erkänna att snabbt gick det inte….:) Vilken dag du haft! Håller verkligen med om att duschen och maten efteråt är underbart! Sovgott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>