i väntans tider och efteråt

Det är nu det händer!

Filed under: Träning | Tags: | juli 2nd, 2013
Post

Det är officiellt semester. Lediga dagar, ledig tid och väldigt få måsten. Förutom alla de där som ingår i småbarnslivet då. Laga mat, plocka leksaker, tvätta och leka tills jag vill köra både Bamse, spöket Laban och grisen Wibbly i smoothiemixern. Men på det stora hela taget är det ganska mysigt. Det där med semester på hemma plan är lite okänd mark för min del. Jag har oftast sett till att semestra långt, långt bort hemifrån och jag minns inte när jag hade fyra veckor att semestra överhuvudtaget! Jag tror jag kan lära mig att gilla detta!

20130702-181549.jpg

Givetvis finns träningen på den dagliga agendan och tro eller ej så kör jag vidare på med tidig morgonträning för att ha mer tid att umgås med familjen. Midsommarhelgen avslutade jag min tunga styrketräningsperiod och har nu övergått till fler reps och mer uthållighet. Omdömet hitills, med ett benpass och ett armpass bakom mig är att det är tufft och mentalt tyngre. Borta är min forna bodypump seghet. Nu får jag slita hund för att komma upp i mer än 15 reps. Det har sin charm det också. Imorgon är det dags för veckans första löprunda. Jag bara hoppas att benen har hämtat sig sen benpasset i måndags. Just nu är det status trästock!!!

20130702-182330.jpg
Bilden är från i söndags när jag övade bodybalance hemma i gräset. Övning ger färdighet sägs det och det måste stämma för imorse gick det riktigt bra att instruera release 61.

One Response

  • Jenny | juli 3rd, 2013 @ 08:42 | Svara

    Jag gör som du dvs tränar tidigt gör att få mer tid till familjen sen. Perfekt start dessutom! Ha det underbart på semestern!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>