i väntans tider och efteråt

Crossfit flört

Filed under: Träning | Tags: | augusti 15th, 2012
Post

Jag är nyfiken och sugen på att testa crossfit på riktigt. I en box, körandes en WOD med allt vad det kan tänkas innebära. Tiden och möjligheterna är inte just nu på min sida. Så för tillfället håller jag tillgodo med att inspireras av diverse övningar. Det jag fastnat för just nu är toe to bar. Vilket är precis vad det låter som, dra tårna upp till stången, som du hänger i.

20120815-234246.jpg
Så här såg det ut under gångna helgen när jag försökte mig på den första gången. Nu har jag kollat runt lite och skrapat ihop lite tips och råd som jag ska testa nästa gång jag försöker mig på detta. För jag testade även idag och resultatet var lika illa. Hängande och svängande for jag runt som en vante i luften utan att få till något vettigt. Som tur så var det tomt på gymmet.

20120815-234608.jpg
Kvällens spinning outfit, innan start bör jag tillägga. Efteråt var det en miserabel syn. Ikväll var min sista kvällsspinning. Nästa vecka startar höstschemat och då blir det spinning bara på fredag mornar. Innan passet fick jag en fråga på FB av en utav mina trogna spinningtjejer. Blir det grymma intervaller eller mer gott och blandat? Svaret blev – det blir mest grymt! Och det kan jag berätta att det blev det. Mina 13 tjejer som jag hade i salen idag spinnade som om det aldrig gjort något annat. Och jag sparade verkligen inte på krutet!! Det tog mig över en timme att samla ihop mig för att klara av att cykla mina 5 km hem. Trött är bara förnamnet. Så godnatt och sov gott! Det kommer jag definitivt göra. Drömma om galna spinningupplägg och crossfit övningar!

One Response

  • Stina | augusti 16th, 2012 @ 10:11 | Svara

    Måste tipsa om att Linköpings cross-fit center kör gratis prova-på-pass på måndagar 19.30-20.30. Försök hinna dit nån gång, grymt jobbigt, grymt kul och grymt bra folk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>