i väntans tider och efteråt

Bye bye marklyft

Filed under: Gravid, Träning | Tags: | september 9th, 2010
Post

Imorse ringde min klocka 05.45 och det var lite motigt att kliva upp. Speciellt då jag inte kom i säng före 23 tiden igår.

I vilket fall som så stod jag på gymmet 06.30 redo för ett rygg pass och lite morgon kondition.

3 superset blev det innan jag klev upp på crosstrainern. Sittande rodd i olika former känns helt ok. Bålstabiliteten räckte till de vikter jag valt. Senaste 3 veckorna har kännetecknats av en kontinuerlig viktnedgång. Inte på mig då utan på mina vikter. I och med detta har antalet set ökat för att kompensera viktförlusten.

Sammanfattningen av ryggpasset är bye bye marklyft. Magen har vuxit till sig och idag blev marklyften mycket korta. Jag övervägde att minska vikten från de 40 kg jag hade tänkt mig, men valde att begränsa rörelsebanan då det kändes ok i kroppen i övrigt. Efter 5 set med få repetitioner ca 6 st beslutade jag att jag får lägga marklyften till min samling av icke gravid vänliga övningar.

Nytt upplägg för ryggpasset får ta form i helgen. Ikväll väntar en body combat team med ingen mindre än min underbara sambo Björn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>