i väntans tider och efteråt

Uppumpad eller slutpumpad

Filed under: Body Pump | Tags: | maj 11th, 2011
Post

Det är en fråga jag ställer mig ikväll. Det blev en GIRL-POWER body pump. Ett gäng riktigt träningssugna tjejer som gjorde mig sällskap bland stänger och vikter i eftermiddags. Mycket imponerande med tanke på det fina vädret och aktiviteterna ute på stan. Det är underbart att köra en sådan klass. Alla som var där var ju verkligen sugna på att träna och köra hårt. Det blev en maxad timme med många utmanande viktval. Både armar och ben kändes alldeles darriga på vägen hem. Skönt med lite revansch sen morgonens fiaskoträning. Jag måste nog medge att även om morgonpasset kändes uselt så gjorde det nog lite nytta ändå. En skön trötthet smög sig på mig under rygglåten, så jag får nog vara nöjd med min sega start trots allt. Mitt favoritkvällsmål kesellan med bär, mandel och gojibär smakade extra gott idag.

I eftermiddags var jag och Alma ute på en långpromenad. Mer eller mindre en halv mil utanför stan, på en cykelväg som slingrade sig bland åkrar och ängar blev min lilla solstråle plötsligt mycket hungrig. Det fanns inte mycket mer att göra än att sätta sig vid vägkanten och amma henne. Passande nog så var det lagom eftermiddagstid och en och annan cyklist passerade oss med ett leende på läpparna. Så nu kan jag lägga till det på min ”saker jag inte hade en aning om att jag kommer göra” lista. Bilden nedan visar platsen för detta oplanerade stopp.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>