i väntans tider och efteråt

Tillfreds

Filed under: body combat, Body Pump | Tags: | oktober 10th, 2011
Post

Det var hur skoj som helst att instruera idag. Morgonens övningsomgång gav verkligen resultat. Med kontroll, fokus och en stor dos skratt levererade jag två riktigt bra klasser. Den känslan kommer jag leva på ända fram till torsdag då jag har ny chans att göra ett träningssuget gäng glada och trötta på en och samma gång.

”Du är verkligen inspirerande! Tuff men mjuk samtidigt. Man blir glad och taggad på en och samma gång!”
”Du kan konsten att peppa och pressa det där lilla extra på ett himla bra sätt. Det känns inte som att man måste, utan snarare att man vill ta i lite mera”

Två kommentarer som har verkligen gjort min kväll. Så trots att jag inte hann duscha mellan mina klasser. Trots att jag var alldeles för kaxig med vikter på rygglåten och trots att Alma var vaken till efter tio ikväll så är jag så nöjd och tillfreds.

20111010-234723.jpg
Hade jag fått en sådan (sojalatte) så skulle kvällen varit perfekt! Nu har jag istället något att se fram emot imorgon. En latte och morgonens gympass.
Godnatt

One Response

  • Ingela | oktober 11th, 2011 @ 06:39 | Svara

    Jag förstår att du får sådana fina kommentarer Marta, de stämmer verkligen! Har sagt det förr.. saknar verkligen dina pass! Ha en fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>