i väntans tider och efteråt

Slutkörd och inspirerad

Filed under: body combat, Body Pump | Tags: | december 10th, 2011
Post

Kvartalsutbildning när den är som bäst. Idag var det riktigt, riktigt bra. Det är alltid kul med ny musik och koreografi, men de senaste årens kvartalsutbildningar har gett mig alltmer inspiration både gällande teknik och coaching. Dagens kvartaler leddes av Fredrik Andersson. Killen som kan både inspirera och imponera. Jag gillar hans balansgång mellan att ge bekräftelse och utmana. Jag kände mig både sedd, bekräftad och utmanad. Under både teori delen och själva klassen hittade många nya godbitar att ta med mig hem och göra till mina egna. Det var även grymt skoj att få släppa huvudet fritt och bara ösa på. Och det fick vi med råge! Herr Andersson såg till att alla gjorde sitt bästa, för när det började slappas eller slarvas så startade han helt enkelt om låten! Det är ju inte direkt det man vill ha efter mer än halva biceps låten. Hela min kropp känns fullständigt överkörd, men instruktörssjälen är påfylld. Det är precis vad jag vill ha utav en kvartalsutbildning.

Själva releaserna då? BC 50 bjuder i vanlig ordning på bra musik, tuff styrkelåt och lite nya varianter på slag och kickar. Jag ser fram emot att instruera låt nr 6, som denna gång är 7 min lång och utmanar benen till bristningsgränsen!! BP releasens huvud nyhet är givetvis det polymetriska inslaget på utfallslåten och så äntligen en riktigt tuff (gällande utförande) axellåt. Imorgon blir det ett års kalas för finaste lilla Alma, men sen kickar jag ingång inlärningen.

Dagens utflykt till Jönköping avrundades med en 12 bitars sushi. Den smakade himmel efter all träning.

20111210-181729.jpg

One Response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>