i väntans tider och efteråt

Pink

Filed under: body combat, Body Pump | Tags: | november 22nd, 2011
Post

Det blev en lång och mentalt påfrestande arbetsdag. Tiden emellan jobbet och mina klasser räckte precis till att komma hem, krama en liten stund på mina älsklingar som satt i soffan och myste, byta om och ändra lite i kvällens playlist. Så även om jag kände mig lite överkörd redan på vägen till gymmet så fanns energin där när jag väl klev in i salen.

Det var två fulla klasser som jag fick njuta av ikväll. Tillsammans fick vi upp energin riktigt rejält. Morgonens lilla löprunda gav sig tillkänna i mina ben redan under låt nr fyra. Ni kan tänka er hur trötta och skakiga de var efter en hel timme combat och inför dryga 5 minuter knäböj på pumpen. Av någon anledning som jag själv inte riktigt hängde med på hade jag lastat stången med 30 kg inför knäböjslåten. 30 kg ute i gymmet är inget att skryta med. Samma vikt på knäböj på en body pump klass är riktigt grymt. Jag är nöjd med mig själv! Och jag är himla nöjd med mina två gäng ikväll. De kom, de kämpade och de blev så där härligt trötta så att de syntes i många ögon och ansikten.

Förra veckan körde vi helsvart som dresscode på combatklassen. Idag valde jag rosa till både combat och pump.
Combat dress!

20111121-232501.jpg

Body pump outfit

20111121-232602.jpg

One Response

  • Claudia | november 25th, 2011 @ 12:57 | Svara

    W O W!!! Ibland undrar jag om du är mänsklig?! På ett bra/beundransvärt sätt dock! GRYMT Marta!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>