i väntans tider och efteråt

LesMills releaser part1

Filed under: body combat, Body Pump | Tags: | juni 13th, 2011
Post

Då är det avklarat och jag överlevde. Att det gick så bra som det faktiskt gick måste jag tacka mina underbara kollegor och min man för alla energi jag fick av dem under klasserna. Givetvis har inte den lilla vila jag fått hitills gjort några underverk.  Men den ihop med all träningsglädje och energi som skapades på klasserna så gjorde det faktiskt skillnad. Jag får verkligen en kick av att teama emellanåt. Då får man lite utav båda världarna, instruera lite och delta lite. De nya releaserna är riktigt, riktigt bra denna gång och det  nästintill genomgående genom hela skivorna. Det är i stortsett bara en låt jag ogillar på body pump skivan. Det är bröstlåten Guns´n Roses Sweet child o´mine, mest kanske för jag aldrig varit speciellt förtjust i just den gruppen. Resten av skivan är riktigt bra och idag lyfte vi nästan taket flera gånger. De riktiga topparna kom faktiskt mot slutet låtarna 6,7 och 8. Dvs biceps, utfall och axlar var kvällens energitoppar!

Vikterna på dagens pump var dock inget imponerande. Jag valde att köra på säkra kort och orka genom hela låtarna ordentligt. Dels pg a att jag körde combat precis innan och dels för jag känt mig så sliten. Annars så är min tanke att pressa vikterna uppåt och se om jag kan öka på allra helst alla låtarna under denna månad. Combat klassen kan jag inte säga mer än att det var glädje och energi rakt genom. Vi rockade mer eller mindre från start och hela gänget gav verkligen allt hela vägen till slutet. Det var så bra det bara kan bli. Massa svett, massa skratt och träningsglädje i varenda ansikte inne i salen. Den känslan tar jag med mig till sängs.

Jag uppskattar alla omtänksamma kommentarer jag fått på mitt överträningsinlägg. Jag planerar in en långvila till nästa vecka då vi faktiskt lämnar stan för att fira midsommar. Det kommer passa utmärkt. Jag hade önskat att jag kunde vila redan imorgon, men nu har jag klasser inplanerade resten av veckan och får helt enkelt strypa min egna träning. Sov gott

One Response

  • Jennie | juni 14th, 2011 @ 09:41 | Svara

    Vad bra att det kändes bra ändå, kul!!!

    Tycker det låter väldigt smart att nu åker iväg för att vila upp er, man behöver det också. Lika viktigt som träningen glöm inte det :-)

    Ha det bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>