i väntans tider och efteråt

Härlig förmiddag

Filed under: Body Pump, Löpning | Tags: | oktober 15th, 2011
Post

Jag känner mig riktigt nöjd med dagen hitills. Det kräver lite mer vilja och beslutsamhet att komma upp och komma ut tidigt på morgonen numera. Kallt och mörkt är ju inget som tilltalar mig speciellt mycket. Jag kan leva med mörkret, det går an. Men kylan är en riktig glädje dödare. Därför tycker jag att vi alla som fixar att ta våra promenader och löprundor under denna mörkare och mörkare årstid förtjänar lite extra beröm. För tro eller ej så mötte jag en hel del folk ute på min morgonmil. Och nu snackar vi 06.45 imorse!

20111015-120425.jpg

Jag sprang på ett par riktigt pigga ben rakt genom hela sträckan. Det hjälpte kanske en smula att jag hade för ovanlighetens skull musik i öronen. Body pump 79 fräschades upp i minnet för att kunna leverera en bra och motiverande klass 09.30. Lite frukost, lite strech och lite dusch. Men givetvis inte riktigt i denna ordning. Min favvo bärblandning var slut så istället fick det bli jordgubbar, kesella, valnötter och gojisar.

20111015-120951.jpg

Inte lika gott som blåbär, hallon, lingon och björnbär som jag brukar äta. Men efter en mil äter man det som bjuds. Glad som tusan blev jag också när jag kom till gymmet och upptäckte att två instruktörskollegor skulle köra min pump. Det är alltid roligt när någon kollega är med. Det ger klassen och mig extra energi. Tjejerna som var med idag är två riktiga glädjespridare. De gjorde mitt jobb oerhört enkelt idag. Med dem två bland kunderna var det lekande lätt att peppa och coacha. Och det märktes tydligt bland deltagarna att energin och glädjen var på topp! Tack Camilla och Linda!

20111015-121732.jpg

Nu är det bara resten utav denna sköna dag kvar. Efter lite lunch, som var en kopia av gårdagen lunch så ligger jag och Alma och powernappar lite. Vi behöver våra krafter för eftermiddagens babysim!

2 Responses

  • strong11 | oktober 15th, 2011 @ 01:04 | Svara

    Klarar du dig på en sådan enkel frukost?

  • Marta | oktober 15th, 2011 @ 01:20 | Svara

    Om jag klarar mig på frukosten? I vanliga fall brukar jag äta även två ägg i någon form. Eftersom det var inte mer än 90 minuter mellan jag kom hem och skulle stå och instruera pump så valde jag bort äggen. Det av erfarenhet att om jag äter de för nära träning så känns det som att de vill komma upp igen. Ingen trevligt upplevelse och speciellt när man står och tränar andra. Sedan så har jag just nu valt att lägga mig på kaloriunderstkott därav de lite snåla måltiderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>