i väntans tider och efteråt

Happy, happy, happy…….

Filed under: bloggutmaningen, body combat, Body Pump, body step | Tags: | mars 28th, 2011
Post

Att ägna tid åt konstruktivt tankearbete igår kväll var inte riktigt ett vettigt alternativ. Jag var helt urlakad både mentalt och fysiskt. Tre klasser direkt på varandra är tufft att genomföra redan som det är. Att sedan instruera under alla tre gör allafall mig fullständigt utmattad. Nu instruerade jag inte tre klasser på egen hand, men ändå. Ytterliggare en sak som gjorde mig ovillig till att sitta vid datorn igår kväll var att jag saknade Alma. Det var första gången jag var ifrån henne i nästan 5 timmar. Vägen mellan gymmet och farmor och farfars lägenhet kändes oändligt lång och jag längtade efter att få hålla den lilla, varma kroppen intill mig. Gissa om jag smälte när hon log stort och brett när hon öppnade dörren tillsammans med farmor. Vilken lycka! Det var nästan så att det slog tre grymma träningstimmar. Releaserna gick hur bra som helst. Veckans hårda jobb med koreografi gav helt klart utdelning. Det var svett, glädje och endorfiner i hela gruppträningssalen. Här kommer några bilder som sammanfattar söndagen.

Först ut body step 83, på bilden är vi mer än halvvägs. Låt nr 7 My first kiss

Timmen efter följde Body combat 47. låt nr 5 The warriors code som Björnen instruerade.

Avslutnignsvis Body pump 77 i lite större instruktörssällskap. Jag hade sällskap av ytterliggare tre kollegor.Här har vi precis börjat uppvärmningenslåten Commander.

Det var som sagt hur skoj som helst, men det är även hur skönt som helst att det är över och jag kan återgå till min egna träning och planering. Pg a trött och sliten kropp så gav jag bort  min mamma/barn klass idag och valde att gå ut på en lång morgonpromenad. Solen och friska luften har gjort mig gott för jag känner mig piggare redan nu. Eller så var det kanske kaffet och morgonpannkakorna (idag med kokos). Nu är jag redo att ta mig an dagen och ladda om för kvällens body step och även en body pump team. Imorgon blir det styrketräning och en liten runda med vagnen!

Bloggutmaningen har hamnat lite på efterkälken men nu tänker jag jobba ifatt. Dags för fråga nr 12 favoritidrott. Jag är ingen tv tittare av någon vidare klass och speciellt när det kommer till idrott. Jag gillar dock friidrott och beachvolleyboll. Det är inget jag följer och har större koll på, men kan fastna vid när det sänds.

2 Responses

  • JOHN | mars 28th, 2011 @ 04:05 | Svara

    Går man på strikt LCHF så fixar man tre pass lätt! Eller vad säger du?!? :)

    Riktigt bra jobbat!

  • Marta | mars 29th, 2011 @ 11:05 | Svara

    Ja, det måste jag hålla med om även om jag just nu befinner mig i en övergångsperiod så känner jag skillnad i ork och energi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>