i väntans tider och efteråt

Dubbel glädje

Filed under: Body Pump | Tags: | augusti 30th, 2011
Post

Måndagskvällen avslutades med dubbelpass. Body combat följt av body pump. Att hösten är här märks tydligt på det stigande antalet deltagare. De var på plats och var peppade att ta i och svettas. Jag hade mixat upp den senaste releasen med några lite äldre favoriter, som jag hört att deltagarna önskat. Det upplägget gick helt klart hem och det syntes tydligt på alla. Det var stora leenden och genomsvettiga ansikten vart jag än tittade under strechlåten. För min del så var det bara att försöka ladda om snabbast möjligt. Klädbyte och lite energi in i kroppen gjorde susen. Efter uppvärmningslåten kände jag att det fanns återigen kraft att ta av. Utan att tänka mig för ordentligt satsade jag på att använda samma vikter som jag haft sist jag körde pump, vilket är flera veckor sen. Det jag inte riktigt hade noterat eller reflekterat över var att jag åtagit mig ytterliggare en pumpklass. Och det redan imorse. Det innebär att det var mindre än 12 timmar mellan de två klasserna.

Klassen imorse gick över förväntan faktiskt. Jag var stel och lite seg i kroppen när jag klev upp. Träningsvärken hade inte hunnit blomma upp och precis som igår så kom energin och glädjen under uppvärmningslåten. Det är helt klart motiverande att ha ett gäng träningssugna medlemmar framför sig. De som kommer och tränar 06.40 på morgon är där för att ta i. Tillsammans skapade vi en riktig härlig stämmning som jag tagit med mig till jobbet. Så trots att regnet har öst ner i några timmar just nu så känner jag mig pigg och effektiv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>