i väntans tider och efteråt

Crazy sunday

Filed under: Body Pump, body step | Tags: | juli 15th, 2012
Post

Imorse passade jag på att ta sovmorgon! Hemma hos oss innebär det att få sova mer eller mindre ostört och oavbrutet fram till ca 07.30. Himmel, vad skönt det var. Björnen och Alma hann beta av både ett par avsnitt med smurfarna och spöket Laban. Någon morgonträning behövdes inte eftersom eftermiddagen skulle bjuda på både kondition och styrka. Eftersom vädret lämnar en hel del att önska så har dagen passerat runtikring hemma med lek, fix och pyssel. Jag passade på att ordna upp bland min samling av Runners World och skapade lite struktur på musiken i min ipod. Där ligger all min träningsmusik, dvs alla mina klasser. Efter ett tag så blir den rackaren lite överfull och behöver en upprensning. När klockan slog 15.30 så vinkade jag hejdå till mina två älsklingar och trampade iväg mot stan.

Det tacksamma med halvtaskigt väder är att många fler väljer att komma in och träna, vilket tycker jag är fantastiskt roligt. Först ut var body step. Release 88 även denna söndag och fortfarande galet tufft. När tusan ska denna koreografi bli lättare?? Jag är lika trött och skakis varenda söndag! Dagens bonus var att snabbt som ögat svida om, kasta i mig någon slags uppåt shot och studsa in i salen för att instruera ytterligare en timme, denna gång body pump. Det var ruskigt länge sen jag instruerade pump och det kändes. Trög som jag blir när det kommer till viktval så lastade jag på det jag brukade ha. Resultat, skakiga ben redan efter låt nr 2. Men när man har en sal full med människor som förväntar sig pepp och inspiration så är det bara att fortsätta kämpa. Av på något oförklarligt sätt så går det att genomföra. Jag slet som ett litet djur timmen genom  och fick mina deltagare att göra detsamma. Hur jag sedan tog mig hem vet jag knappt. Det som jag är 100% medveten om är att det är himmelriket att få slappa några timmar i soffan och njuta av mat och vila.

 

3 Responses

  • Karro | juli 16th, 2012 @ 08:10 | Svara

    Härlig träningsdag, och fantastiskt med lite sovmorgon. Tur att det finns massa bra filmer, det har räddat mig många gånger;0)

  • Marta | juli 16th, 2012 @ 09:50 | Svara

    Eller hur! Jag är så glad att Alma gillar tecknat och har ro i kroppen att sitta och titta på det. Fantastiskt bra dagar då man bara måste få något gjort eller mornar när man bara inte fixar att leka och busa meddetsamma.

  • Lonisa | juli 17th, 2012 @ 05:31 | Svara

    Du glömmer väll inte vilan också..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>