i väntans tider och efteråt

4:e advents julstress

Filed under: Body Pump, body step | Tags: | december 19th, 2011
Post

En vecka till julafton och hela Sverige är i fullständigt upplösningstillstånd över klappar, julmat och allt som ”måste fixas”. När jag säger att vi i vår familj inte köper julklappar mer än till barnen, så får jag direkt frågan ”firar ni inte jul?”. Som om julen endast handlade om endast klappar. Alla får ju göra som de vill. Jag föredrar att skänka pengar till välgörenhet ex musik hjälpen som jag lyssnat på större delen av veckan. Julen handlar om gemenskap, tid tillsammans och galen massa julmat, hehe.

Så istället för att trängas i affärer har jag svettats på gymmet. Favorit i repris från igår en team Body Pump 80. Mina ben kände av gårdagens omgång och idag var det knappt så jag lättade från golvet på hoppen i utfallslåten. Direkt efteråt instruerade jag på egenhand Body Step och mage 30 min. Det var tappra tjejer som slöt upp för båda klasserna och tillsammans fick vi till 90 minuter riktigt bra träning. Mina ben är möra och bålen känns helt överkörd. Detta menar jag i positiva ordalag.

Avslutningen på adventskvällen kunde dock varit mysigare. Jag siktade på soffan, mystofflor, filt och glögg med Björnen vid min sida. Istället har vi samlat ihop Almas alla leksaker och diskat dem. Detta efter samtal med sjukvårdsupplysningen. Vår lilla älskling har efter feber och snor dagar fått läskiga utslag som kan vara svinkoppor. Och då ska allt tvättas och rengöras. Nu är allt som kunde torkas, sköljas, skrubbas, tvättas fixat. Kolla in det här diskberget.

20111218-233506.jpg

2 Responses

  • Lonisa | december 19th, 2011 @ 07:52 | Svara

    Julmat och varmt sällskap äger…….Allt den ljuvliga bakning som sker och annat därtill är guld……..
    Klapparna gör inget om jag blir utan för mej…

  • Joanna | december 20th, 2011 @ 10:50 | Svara

    Oj vad du hinner träna – skulle jag hinna hälften av dina pass skulle jag vara mer än nöjd och glad =) Men jag har ju som sagt träningsvärk från skottningen – alltid nått =)

    Snart är det bara en månad tills vi ses! Jag längtar massor! GRYMT skoj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>