i väntans tider och efteråt

Back on track

Filed under: Träning | Tags: | augusti 13th, 2012
Post

Då var det vardag igen. Jobb, rutiner och mindre tid med mina finaste. Lite ledsamt att skiljas ifrån de två snarkande älsklingarna 06.00 imorse, men det underlättade lite att jag började veckan med ett riktigt bra gympass. Inspirerad av helgens träning med Björnen vid min sida kämpade jag hårt med stänger och vikter. Pressar mig hårt mot 50 kg i bänkpress, just nu fattas det 5!! Det var lite svårt att få till något tyngre då min bål inte hämtat sin än från helgens genomkörande.

20120813-192527.jpg

Den sista semesterhelgen spenderade vi hos mina föräldrar i lilla Kungsör. Det slår faktiskt vilket all inclusive hotell som helst. Det är ju riktigt lyxigt att få lagad mat, få sticka iväg på både det ena och andra när man än vill och veta att vi lämnar Alma i trygga och kärleksfulla händer. Så vi matade på med gympass, sovmornar och en skön 18 km löprunda för mig. Det var härliga dagar och imorse klev jag upp både utvilad och mör av träningsvärk på en och samma gång.

20120813-193123.jpg

Efter ett utav gympassen passade jag på att testjogga i mina fivefingers. Det är knappa 3 km mellan gymmet och mammas hus och det var precis lagom för min premiärtur. Lite som Bambi på hal is var den sammanlagda känslan. Närmare barfota känsla går nig inte att komma, med några skor på dvs. Jag gillade att jag kände mig lätt, lite naken på något sätt nästan. Lite ovant att springa bara på framfoten och jag kände av den nya rörelsen i fötterna en kort stund efteråt. Det enda negativa var att varje gång jag trampade på en sten eller dylikt så kändes det rakt in i fotsulan. Bör tillägga att jag sprang endast på asfalt. Jag kommer definitivt att testa fler gånger på korta sträckor innan jag vågar mig på någon längre tur.

20120813-193944.jpg

2 Responses

  • Ingela | augusti 13th, 2012 @ 08:29 | Svara

    Låter som en härlig semester :) Jag har lyxen att ha min mamma bara 3 mil bort, så jag åker ofta dit och blir bortskämd med både barnvakt och egentid med löpning. Här smyger vardagen allt närmare.. 20 aug är det 2 v inskolning för Leo, sedan börjar jag jobba, dock bara 60 % så det blir skönt. Ha det fint!

  • Jossan | augusti 13th, 2012 @ 10:30 | Svara

    Låter som ett riktigt härligt avslut på er semester! Dessutom är jag avundsjuk på dig, jag skulle med vilja att min sambo delade mitt intresse. Det är så mycket roligare om man får träna tillsammans! Ses på onsdag :) kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>