i väntans tider och efteråt

Andra advent……

Filed under: Gravid, Träning | Tags: | december 5th, 2010
Post

Det känns som jag har spenderat en hel del tid de senaste dagarna. Fredagens utflykt med Freja till Norrköping blev en hit och barnmorskan Åsa var riktigt nöjd med underlaget för artikeln i NT. Det ska bli skojigt att få läsa den och även få bilderna som togs under själva passet.

Igår tog jag mestadels hand om min magsjuka man som kräktes och mådde inget vidare alls. Det startade dock efter lunch så på morgonen hann vi båda med ett styrketränignspass och jag körde även en 20 minuters strenght program på arc trainern. Styrkan blev en blandning av axlar, en roddövning och mina två benmaskiner jag brukar försöka få med under en vecka.

Idag blev det både arc trainer och vattengympa. Så nu sitter jag här i soffan, lagom trött och mör både i armar och ben och känner mig nöjd. Ännu mer nöjd skulle jag bli om allt denna trampande både i maskiner och vatten skulle resultera i att min lilla inneboende ville titta ut närmaste dagarna. Näst på tur står ananas, hallonbladsthe och allt annat som kan tänkas sätta fart på det hela.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>