i väntans tider och efteråt

3:e advent

Filed under: Träning | Tags: | december 16th, 2012
Post

Dagarna har rullat på i rasande tempo. Min tid har fördelats mellan jobb, familj och träning. Inte en minut har funnits till övers. Förra veckans hejdundrande förkylning hade satt sina spår och jag kände av den de första dagarna. Flåset var tungt veckans första löprundor och tröttheten efter att ha instruerat en första bodycombat på två veckor, var obeskrivlig. Sen rullade det på betydligt bättre. Sju dagar och sju löprundor. Även om både tempot och längden har varierat så känner jag mig mycket nöjd. Eftersom jag fortfarande velar mellan olika diverse vintervänliga löpskor så fick jag en fin present av min man att använda så länge. Broddar som dras på vanliga löpskor. Efter en veckas flitigt användande ger jag dem alla tummar upp.

20121216-192905.jpg

Förutom träning så har veckan bjudit på födelsedagskalas och luciafirande. I tisdags fyllde min finaste skatt 2 år. Detta firade vi med dunder och brak. Paket, tårta, sång och kalas. Det var en mycket trött och nöjd liten tjej som somnade den kvällen.

20121216-193341.jpg

One Response

  • Ingela | december 16th, 2012 @ 09:54 | Svara

    Tiden flyger verkligen förbi! Minns som igår när jag var med på dina mamma/barn pass :) Jag har inte tränat på hela veckan pga mannen varit bortrest, varit krasslig samt en Göteborgsresa i helgen så är tokladdad inför nästa veckas träning. Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>