i väntans tider och efteråt

Träning och läsning och sådant som man inte klarar sig utan

Filed under: bloggutmaningen, Löpning, personligt | Tags: | maj 24th, 2011
Post

Äntligen är Frisk4 klar och ute bland mina kollegor. Imorse var det en sista genomgång tillsammans med hela gänget och nu kan både jag och min samarbetspartner Jossan andas ut och fokusera på lite annat. Det var dock härligt att se hela Friskgänget att ta i och kämpa så svetten sprutade! Den nya koreografin är grym. Jag och Jossan har siktat in oss på enkla, funktionella rörelser där västen kommer till stor användning. Ingen del utav kroppen glömdes bort i skapandet och jag lovar att det kommer kännas överallt efter en testomgång! Jag sitter och laddar för en löptur och försöker tänka bort mina ganska trötta ben och möra överkropp. Det finns även flera inslag av balans och stabilitet, så att alla ska hitta något de gillar. Jag håller tummarna för ett varmt mottagande av Frisk4.

Dessa två tidningar damp ner i brevlådan för några dagar sen. Jag har som bekant läst Matrevolutionen och börjat ändra mina matvanor med stor inspiration utifrån den. Givetvis läser jag även en hel del på olika forum och sidor. Och det var där jag hittade LCHF magasinet. Eftersom jag gillar tidningar som handlar om kost och träning så blev jag riktigt sugen på att testa även denna. Nu har de två första numren kommit och jag har ströläst i båda. Flertal riktigt bra artiklar som jag skall lusläsa och dela med mig av bl a om insulinet och vad den har för sig i kroppen egentligen. Förlåt för bilden hamnade på högkant……..rackarns iphoto som strular och jag har inte tid att fixa med det just nu.

Avslutningsvis en ny fråga i bloggutmaningen! Detta klarar jag mig inte utan……..? Bra fråga? Hur krass skall man vara? Jag väljer att tänka utifrån min vardag och vad som kommer till mycket frekvent användning. Så vad är det som används flitigast av mig här hemma som jag skulle sakna om det plötsligt en morgon inte funkade längre? Jag önskar att det var något viktigt och användbart och lite speciellt, men det är nog min iphone. Jag fungerar inte riktigt utan den.  De få gånger jag glömt den hemma så känner jag mig fullständigt naken. Jag ringer, sms:ar, surfar , bloggar och tar kort. Sen använder jag den som väckarklocka, tidtagarur, anteckningsblock och GPS för att inte glömma att den alltid är på och med på löprundorna. Den är ovärderlig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>