i väntans tider och efteråt

Tjuvlöpning

Filed under: Löpning, personligt | Tags: | juni 19th, 2011
Post

Det känns ju nästan som jag gjort något jag inte fick. Ursprungliga planen var att låta löparbenen vila veckan ut. Men det är ju sååååå tråkigt att vila. Så imorse tog jag en liten löprunda på 5 km. Tack vare regnet var jag nästintill ensam ute runt Stångån trots att jag inte kom ut före halv nio. Hur kändes benen då? Helt ok vill jag glatt berätta. Ingen seghet, stumhet eller tyngd som jag kände sista rundorna för en dryg vecka sen. Så jag känner lite hopp om att jag klarar mig utan något speciellt löpninguppehåll. Det gäller bara att hålla kvar vilodagen och fokus på kvalité i varje enskilt träningstillfälle. Det är lätt att bli lite blind och bara gasa på dag ut och dag in. Så är det för mig allafall, Därför är det på tiden att jag släpper loss min planerande och strukturerade sida lite mer. Det får bli tydliga veckoplaneringar ett tag framöver för att ha överblick i kontroll.

Planeringen får dock vänta till kvällen, för nu skall jag använda tiden för sista förberedelserna inför eftermiddagens body step release. Det kan inte bli annat än riktigt skön dag. Jag håller även tummarna för min man (Björnens blogg) som idag avslutar sin diet med en fotosession för att föreviga det hela. Sista veckan har varit lite utav en upplevelse hemma hos oss. Det är rena rama tävlingsförberedelserna som pågått. Tömming, laddning och gud vet vad vad allt detta heter. Det har varit intressant och häftigt att följa det hela, säg vad man vill men killen har vilja av stål och stor målmedvetenhet. Inatt vaknade jag till och bredvid låg han och snarkade med mer kläder på än vad jag hade när det var -20 grader ute u vintras. Nu svettas han ut det sista i en bastu. Klockan ett är det fotodags. Gissa om han kommer vara törstig och trött när allt är över och han får känna efter. Ha en fin söndag, vi hörs ikväll!

One Response

  • Jenny Kahanek | juni 19th, 2011 @ 08:20 | Svara

    Busigt med löpningen, men vad skönt att benen kändes bra igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>