i väntans tider och efteråt

Omtumlande landning

Filed under: personligt | Tags: | september 10th, 2011
Post

Detta är ett ytterst träningsfattigt inlägg.

Vad har hänt sen torsdagmorgon?
Jag har packat klart allt.
Vi bilade upp till Arlanda.
Spenderade natten på Rest and Fly på Arlanda. Små, trånga rum, men perfekt läge när man ska flyga mycket tidigt. Speciellt när man reser med 8 månaders bebis. Alma gillade våningssängarna!

20110910-093644.jpg

Första flyget gick 06.30 vilket innebär att jag klev upp 03.45! Allt tar ju betydligt längre tid numera. Vällingfix och kaffejakt på Arlanda innan vi satte oss på första flyget till Amsterdam. Första frukosten blev ost/skinka fralla och någon sorts russinbulle på flyget. Vare sig speciellt gott eller näringsrikt.

Mellanlandning i Amsterdam på dryga timmen gick mest ut på att småspringa med Alma i famnen från ena änden av flygplatsen till den andra. En första säkerhetskontroll för inresa till USA – check!

10 timmars flygresa – check med plus i kanten. Alma åt, sov och lekte hur bra som helst. Själva lyftandet, flygandet och landandet verkade inte bekomma henne alls. För min egen del var det lite segare. Flygplansmat, stillasittande och torr luft är minus på flygresan. Det var skönt att landa, lämna planet och komma ut och andas lite innan vi hamnade i långa köer för att lämna flygplatsen.

Resten av dagen passerade lite i jetlag töcken. Vi har promenerat, tittat, ätit och upplevt lite grann av San Francisco. Jag stupade strax efter kl nio på kvällen och sov fram till tre tiden imorse när Alma väckte oss i tron om att det var morgon.

Idag blir det en långsam dag för att komma ifatt tidsskillnaden i sakta mak. Jag har givetvis med mig löpskorna och planerar att känna lite på de ökända San Fran backarna imorgon bitti. Idag nöjer jag mig med att promenera ihop med resten av gänget.

One Response

  • ingrid | september 11th, 2011 @ 12:12 | Svara

    de backarna är inte att leka med. enjoy träningen! Härlig stad. hoppas ni får en bra semester

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>