i väntans tider och efteråt

När solen skiner dansar råttorna under bordet

Filed under: personligt | Tags: | maj 12th, 2011
Post

Jag och Alma har en produktiv dag idag. Vi har sjungit ihop med en massa andra bebisar på domprostgården. Mysigt som alltid, men galet varmt idag. Dålig luft och mycket folk, även om hälften var mycket små är en dålig kombination. Sedan fick vi ett litet intro till bebismassage. Något som Alma verkade gilla, så det får bli ett utav våra dagliga inslag. Direkt efteråt tog vi en solig fika med bebisgänget. Sommarens last är redan här frappino mocca från espresso house! Det är smaskens!
Med ny energi tog vi oss till Frisk och jobbade intensivt i nästan två timmar. Mestadels med koreografi inför Frisk4 ihop med gymmets funktionella drottning Josefin! Sakta, men säkert börjar Frisk;en ta form och vi båda känner oss mycket nöjda med det vi skapat hitills. Så du som läser och bor i Linköping bara måste titta in till mig och testa! Sista ca 40 min blev det styrketräning. Idag körde jag och Alma armar. Hon sög på sina tår och kom med glada tillrop, jag tog i så svetten lackade. Efter dusch och lunchfix har vi tagit oss ut i solen. Alma tar en eftetmiddagslur, jag njuter av solskenet och hemma dansar dammråttorna under bordet! Städa kan vi göra när det regnar! Nu njuter vi av en skön eftermiddag och laddar för kvällens spinning.

One Response

  • karro | maj 12th, 2011 @ 04:22 | Svara

    Bästa tiden att vara föräldraledig ju, om man gillar vår sommar så klart =)
    Avis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>