i väntans tider och efteråt

Maxansträngning

Filed under: personligt | Tags: | juni 16th, 2011
Post

Jag ligger i hårdträning och ansträngningen är på max. Undrar du vad jag har för mig? Jag vilar. I tisdags morse körde jag mina två 30 minuters klasser och sen dess har det inte blivit så mycket som en endaste svettdroppe. Jag är inne på dag nr2 och satsar på att vila hela dagen ut. Det kanske låter hur fånigt som helst, men för mig är det en stor prestation. 2 dagar utan träning, över en vecka utan löpning och snart en vecka utan riktig styrketräning. Det börjar minst sagt klia i hela kroppen. Samtidigt så var detta nödvändigt och det känts riktigt skönt att vila. Nu är det säkerligen för lite och för kort med dryga två dagars vila, men det är det finns att tillgå.

Resten av veckan kommer jag köra mina klasser och fortsätta återhämta mig. På måndag blir det löpning, om kroppen känns redo. Mitt humör och sinnesstämning är i bäst balans när träning finns i min vardag. Jag har lovat mig själv att vara mer rädd om mig själv och fortsätta träna mig på att se vilan som en viktig del av träningen. En vilodag i veckan är målet!

Så idag har jag hunnit städa hemma, se lite program på svtplay, shoppa lite. Sommarrean har visst börjat överallt och jag har fyndat både på stadium och body shop! Nu slappar jag och Alma i eftermiddagssolen. Hon halvsover medans jag läser tidning och snaskar bigaråer. Allt detta medans solen skiner Vad gör du på dina vilodagar? Ge mig tips på vad jag kan hitta på, på min kommande vilodag!

20110616-044738.jpg

3 Responses

 • Jenny | juni 16th, 2011 @ 05:16 | Svara

  Jag var också på Bodyshop idag och fyndade, smått beroende av deras underbara smörer och annat……:) Skönt för din kropp att få vila! Vila är helt klart lättare de dagar vädret bjuder på sol och ljumma sommarvindar då man bara kan lägga sig i gräset, och njuta eller hur? Så hoppas vi får många soliga dagar framöver…..läsa böcker funkar alltid, fika med vänner, umgås med mannen, laga en massa mat…..finns massor man kan fylla en dag med utan att träna:)

 • Karro | juni 16th, 2011 @ 05:51 | Svara

  Bra jobbat Marta!
  Finns ju massor att göra, o precis som Jenny skriver, är vädret bra så funkar det att bara njuta i solen med en bra bok. Baka,laga mat,fika med vänner, mysa med Alma, städa, skapa nya upplägg till spinningen så är det ju i alla fall lite tränings inspirerat.
  Lycka till

 • Lonisa19@hotmail.com | juni 16th, 2011 @ 07:40 | Svara

  Baka är alltid trevligt…..Lyssna på musik……Bara vara och ge sig själv den extra lilla ro som behövs….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>