i väntans tider och efteråt

Året 2010

Filed under: personligt | Tags: | december 31st, 2010
Post

Årets sista dag! Startar den tidigt ihop med Alma som sover i min famn efter en intensiv matstund. Hoppas på att min planering för förmiddagen med att få till lite spinning kl tio kommer hålla.  Medans jag sitter här har jag funderat på året som gått och tänkte göra som några av mina bloggvänner och sumera det året. Vad har hänt och vad minns jag starkast.

Personligt topp 3

Det är givetvis 2 saker som toppar min lista över allt annat! Första advent 28 november gifte jag mig med Björnen. Ett minne för livet som vi delade med våra föräldrar, syskon och närmaste vänner. 11 december efter en massa slit, smärta och ett snopet avslut föddes Alma med kejsarsnitt 23.25. En dag som förändrade våra liv på alla plan för all framtid. Livets mest spännande resa har börjat och jag ser fram emot att följa Almas utveckling från den lilla hjälplösa bebis hon är idag till en egen individ.

Ytterliggare en sak som finns med på denna topp tre är att efter över 11 år på World Class beslutade jag mig strax innan förlossningen att byta gym. Ett stort beslut då jag under alla dessa år knappt funderat på något sådant. Men i dags läget kändes det som ett passande val och tillsammans med Björn startar jag våren 2011 på FRISK! World Class kommer alltid finnas i mitt hjärta. Framförallt alla fina människor jag lärt känna där genom åren både kunder och kollegor. Dessa vill jag behålla kontakt med även om vi inte kommer ses lika ofta och enkelt.

Träning

Mitt träningsår överskuggas givetvis av graviditeten. Speciellt höst terminen som påverkades mycket tydligt av den växande magen. Jag fick ändra om och plocka bort tränignskoncept som inte längre var säkra. En utmaning för en person som jag, men jag tycker att jag klarade det ganska bra. Det jag fick utrymme för var att arbeta med mina roller som instruktör och coach. Något jag ser fram emot att utveckla ännu mer under 2011.

Sista body step 13:e augusti

Sista body combat 16:e september. Det var en team tillsammans med Björnen.

Sista body pump 21 september

Sista afro 17:e augusti. Det var en inspirationsklass på Korpen tillsammans med Annelie.

Sista spinning  27:e november. Underbart skojigt att instruera då jag egentligen hade lagt ner instruerandet 2 veckor innan.

Vad kommer då 2011 och min blogg under det året att bjuda på? Framförallt kommer den handla om min väg tillbaka till träningen fullt ut både på personligt plan och som gruppträningsinstruktör! Jag tänker försöka vassa formen och konditionen ännu mer än innan graviditeten. Och givetvis en fortsatt utveckling i instruerandet. Mitt mål är att ge mina kunder möjlighet att se sin träning som livsstil fylld av positiva upplevelser. Något som förgyller vardagen och ger energi till alla andra områden. Överföra lite av den kärlek jag har till träningen till de som tampas med ”måsten och borden”. En utmaning kommer vara mamma/barn gympan som jag ska dra igång under våren. En för mig helt ny mark att bryta! Utmanande och spännande……

Vad bär du med dig från året som gått? Vad ser du fram emot under 2011? Jag ser fram emot att ta del av dina tankar och minnen! God fortsättning!

4 Responses

 • Jennifer | december 31st, 2010 @ 03:31 | Svara

  Jag sörjer att du inte kommer fortsätta på Worlclass till våren. Du är verkligen en fantastisk instruktör med en otrolig energi och peppande effekt. Ingen får mig att ta i som du! Det kommer bli en stor förlust för worldclass utan er båda men jag önskar er all lycka på FRISK och hoppas vi ses igen. Stor kram och gott nytt år! :)
  Jennifer.

 • Tobias | januari 1st, 2011 @ 03:53 | Svara

  2011 –
  Tror det kommer betyda mycket utveckling både privat och professionellt. Stå mer på egna ben och försöka få de omkring mig att åtminstone reflektera över att den bästa träningen är den som blir gjord. Den som man ser fram emot. Den som man älskar. 2011 blir en utmaning precis som 2010. Någon överraskning skadar heller inte.

  Och fam. Lisinski världens bästa familj. Ta hand om er och ge Alma det bästa av den bästa tiden.

  Kram
  Och god fortsättning 2011
  T

 • Sara | januari 1st, 2011 @ 11:10 | Svara

  Vilken mysig sammanställning av året Marta!! Va spännande att byta gym, du har ju varit på WC sedan ”älva brann” så jag kan förstå du är sugen på att testa en annan miljö! Gött för Jessica o co att få dit dig!!!
  All lycka till – till dig!! Kram

 • Jessica | januari 1st, 2011 @ 02:53 | Svara

  Hej Marta!

  Det är så roligt att få fortsätta att följa dig här via bloggen. Har varit mycket roligt att få lära känna dig och vara kollega med dig under året! Jag hoppas att du och Björnen får ett härligt år tillsammans med lilla Alma, och att det blir ett bra träningsår för dig. Du är en sprudlande inspirationskälla! :)

  Kramar
  Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>