i väntans tider och efteråt

Skumt

Filed under: mat | Tags: | juni 19th, 2012
Post

20120619-230949.jpg

Det lilla extra en vanlig tisdag kväll efter en solig transportlöptur hem. Mitt omdöme blir 3 av 5 om du vill bara ha en läsk, men skippa tillsatserna. 1 av 5 ifall du vill dricka den till maten. Kolsyrad skummbanan. Gott, men lite märklig samtidigt.

4 Responses

  • Claudia | juni 20th, 2012 @ 04:31 | Svara

    Jag tycker också den smakade lite märkligt. Kunde inte sätta fingret på den. Jordgubb/lakrits, päron/krusbär, smultron/citron är däremot mycket goda ;)

  • Jenny | juni 20th, 2012 @ 09:04 | Svara

    Jag som är ett riktigt fan av lakrits kanske ska ta och testa jordgubb/lakrits då som Claudia skriver om:)

  • Lonisa | juni 20th, 2012 @ 05:49 | Svara

    Jag föredrar en ren cola ja!

  • Sanna | juni 21st, 2012 @ 03:50 | Svara

    Jag håller med tidigare skrivare – lakritsvarianten är supergod!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>