i väntans tider och efteråt

Leverans

Filed under: Frisk, mat | Tags: | juni 10th, 2011
Post

Den senaste tiden har både jag och Björnen blivit alltmer förtjusta i gojibär. Jag har i och för sig ätit dem ganska länge, men han upptäckte dem för bara någon månad sen. Dessa omnämndes på en av kostföreläsningarna vi gick på och han blev intresserad då gojibär slår russin med hästlängder i näringsvärde. Sen dess har vi båda flitigt ätit utav dessa superbär. Det enda trista är att det säljs i löjligt små förpackningar för löjligt dyra pengar. Så till slut tog jag mig tid och letade runt på nätet efter lite storpack till bättre pris. Nu har vårt ett kilos paket kommit och vi har gojibär för lång, lång tid framöver. Frukostarna är räddade och likaså husfriden…..vilket superbär, eller hur!

Lunchpassen gick oförskämt bra med tanke på den relativt korta återhämtningen efter morgonens spinning. Jag kände mig utvilad och laddad redan på vägen och funderade om jag skulle slå på stort och lägga i lite mer vikt i min väst. Man ska ju passa på och utnyttja när flytet infinner sig så det blev 7kg istället för gårdagens 6. Tar sikte på 10 innan sommaren är över! Firade min framgången med en smarrig sojalatte och trevligt sällskap. Ikväll blir det tidig kväll så jag orkar med morgondagens utmaningar.

Godnatt och sovgott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>