i väntans tider och efteråt

Tvätt pågår

Filed under: Löpning, TRX | Tags: | januari 19th, 2012
Post

Varje vecka växer det gigantiska tvättberg hemma hos oss. Å andra sidan så är vi två vuxna som tränar minst en gång om dagen plus lilla solstrålen Alma som kan inte ens äta ett torrt rån utan att smeta ut det över hela sig. Så tvätta gör vi ofta och mycket. Idag var det dags igen. Tvättberget skulle tas hand om. Men det är ju så trist med tvätt. Man kan ju inte riktigt ge sig av hemifrån alltför länge. Maskiner ska bytas, hängas, tumlas osv osv.

Men ca 40 min tar ju en tvätt ändå, vilket är precis lagom för att hinna ut och springa av sig lite energi. Så medan maskinen körde förfullt hann jag ut och halka runt ca 7 km. En bonus var att under tiden somnade Alma och jag såg fram emot en timmes egen tid när vi landat hemma. Så trött var inte lilla fröken idag, hon vaknade lagom till att följa med till tvättstugan. Nästa tvättomgång körde vi TRX. Det där med att barn gör som man själv gör stämmer läskigt bra. Alma härmade otroligt bra alla mina övningar. Det uppstod dock lite bekymmer när hon skulle låta mig hålla i TRX:en. Tjejen blev ju vansinnigt arg. Atomic pushup är jobbigt nog utan en ledsen liten dotter framför näsan. Mitt egna bekymmer var att det var galet halt på golvet här hemma, trots att jag tog på mig träningsskor. Det blev aningen kortare pass än vad jag hade tänkt mig. Jag fick duscha och Alma fick ”köra” sitt.

20120119-145416.jpg

Nu återstår det att plocka in all torrt in i diverse skåp och ladda inför kvällens spinn 75. Det ska bli riktigt skojigt att instruera den!

3 Responses

  • Kristin | januari 19th, 2012 @ 05:44 | Svara

    Hur orkar man springa och cykla samma dag.??

  • Marta | januari 20th, 2012 @ 12:13 | Svara

    Det är nog individuellt. Jag är van sen flera år tillbaka att kunna pressa ur mig två träningspass/dag. Just idag var ju inte löpningen speciellt utmanande då det var galet halt stora delar av sträckan. Så jag hade gott om kraft till kvällens spinning. Sen gäller det att fylla på med bra mat emellan tillfällen.

  • fia | januari 21st, 2012 @ 08:11 | Svara

    Haha! Barn är för härliga! Min stora på snart 8 vill gärna hänga på när jag kör zumbapass hemma , den lilla på 3 står brevid och suger in ALLT han ser. Mammahjärtat smälter sen när han visar upp ett mini zumbapass! vore jätteintressant att få fler tips och idéer på olika typ utav löpoutfits, så himla svårt att klä sig rätt ute på vägarna nu! antingen blir man för kall eller barn! Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>