i väntans tider och efteråt

Flexibilitet

Filed under: transportlöpning | Tags: | maj 30th, 2012
Post

Inget rubbade mina träningsplaner innan jag blev mamma. Planering, struktur, ordning och reda var mina ledord. Dessa finns kvar även idag och i vissa avseenden är de starkare än någonsin. Men det finns något nytt som tagit plats nr ett i mitt förhållningssätt till min stora passion träningen. Och det är flexibilitet!! Jag har aldrig varit så anpassningsbar som jag är nu. Visst planerar jag min träning och strukturerar mina dagar. Men detta med reservation för ändringar. Jag är övertygad om att många andra mammor känner igen sig i detta.

20120530-101021.jpg

Här är anledningen till flexibiliteten! Min solstråle, min glädje och mitt livs största kärlek. Min finaste Alma. Hon styr hela min och även min mans värld utan att vara det minsta medveten om det. Inatt spenderade jag och hon en hel del tid ihop. Någonting är på gång. Kanske tand, kanske något annat. Hursomhelst så hade hon svårt att sova inatt. Ledsen och närhetstörstande satt hon i min famn en lång stund inatt. I vanlig ordning tittade vi på Bamse. Vad skulle vi ta oss till utan denna björn??

Resultatet av nattens tröstande och mysande blev att min kära man fick träningsmorgon och jag valde transportlöpning istället för ursprungliga TRX klassen som jag bokat in mig på. Vinsten var 1 timme mer sömn till mig, som verkligen behövdes. Det var inte den bästa utav morgonrundorna, men den gjorde helt klart susen för min trötthet och seghet. Hoppas bara det håller i sig fram till kl 15 när jag springer och hämtar solstrålen på dagis. Planen är även att hänga med på en 2,5 km utmaning och jaga lite tid. Hur det blir med det återstår att se. Allt beror på dagsformen.

Ha en fin onsdag och kom ihåg.

20120530-102943.jpg

One Response

  • Karro | maj 30th, 2012 @ 03:28 | Svara

    Det ser ut att vara världens bästa anledning till att vara flexibel!
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>