i väntans tider och efteråt

Sista dagens sysslor

Filed under: Löpning | Tags: | september 26th, 2011
Post

Imorgon bär det av hemåt och som jag skrivit det tidigare så är det lite både och. Det är alltid skönt att komma hem till sina egna grejer och rutiner. Samtidigt så känner jag mig sällan klar med ställen jag besöker. Det finns alltid något mer att se, att göra eller uppleva. Så denna helg passar jag på att försöka njuta av mina San Francisco favoriter. Det innebär givetvis några riktigt kuperade löprundor. Imorse kollade jag även in makens favvo gymkedja här i USA Golds! Denna placerad i SF gay kvarter där vi igår strosade runt och kollade in folk. Välklädda män, lustigt klädda män, lättklädda män och även några hel nakna män. Helt klart annorlunda upplevelse. Det är nästan så jag satte min Starbucks latte i halsen. Men åter till löpningen! Jag har blivit svag tror jag. Nästan en vecka nöjesjoggade jag på Hollywoods och Las Vegas glittriga, galna men framförallt platta gator. Både igår och idag kändes backarna extra tunga.

20110925-105459.jpg

20110925-105542.jpg

Sedan blev det lite fika, lite shopping och en hel del tid att umgås tillsammans den sista dagen. Nu är väskorna nästan packade och klockan blivit alldeles för mycket så det får bli godnatt. Nästa gång inlägg kommer bli i Svergie!

One Response

  • Sara | september 27th, 2011 @ 07:25 | Svara

    Välkomna hem till höstvackra Sverige! Har följt er tripp via FB och bloggen – vilken häftig grej ni gjort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>