i väntans tider och efteråt

Semester flow

Filed under: Löpning | Tags: | september 17th, 2011
Post

De lediga dagarna rullar på. Träningen under denna vecka har bestått av löpning. Jag kör på upplägget löpa två dagar, vila en. Det har funkat utmärkt, även om jag saknar vikterna och styrketräningen. Nu slumpar det sig så bra att imorgon börjar etapp två på semestern. Väskorna är ompackade för en veckas sightseeing i soliga LA. Där ska vi bo på hotell med gym!!! Så gissa om jag packat gymkläder!!!

Idag har vi haft en riktigt skön strosa runt och småshoppa lite dag. Det blev bl a ett besök på Victorias Secret och uppdatering av underkläder. Och annat smått och gott. Dagen avrundades på en living food restaurang! Mycket spännande! Önskar bara jag haft med mig min iphone och fotat maten. Living Cheesecake som jag tog till efterrätt smakade faktiskt hur gott som helst. Eftersom jag inte kan bjuda på matbilder så får det bli ett foto från eftermiddagsfikat på Market Street denna soliga fredageftermiddag!

20110917-123326.jpg

One Response

  • Ingela | september 17th, 2011 @ 09:44 | Svara

    Härligt det ser ut! Själv fick jag skrapa rutan på bilen imorse… Kul att få besöka ett gym :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>