i väntans tider och efteråt

Nöjesrunda

Filed under: Löpning | Tags: | december 16th, 2011
Post

Efter att ha spenderat större delen av dagen inne med en fortfarande krasslig liten tjej övandes body pump låtar till imorgon kände jag att lite frisk luft vore härligt. Alma behövde sova lite och jag tackar inte nej till en extra löprunda. Lite annorlunda att springa med vagn i mörker. Lite reflexer är nog på sin plats om vi ska göra det fler gånger. Förutom den lilla detaljen så var det faktiskt riktigt skönt. 7 km var precis lagom för oss båda. Jag lyssnade genom mina låtar och fyllde lungorna med frisk, skön luft. En riktigt bra start på en fredagskväll.

De senaste dagarna har det kommit en hel drös skojiga tidningar. Runners World och LCHF magasinet till mig och Body till Björnen. De ligger där orörda och väntar på att bläddras och läsas. Det hoppas jag kunna göra under helgen. Nu lite mer koreografi, innan jag tar kväll.

20111216-201405.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>