i väntans tider och efteråt

Midsommarloppet

Filed under: Löpning | Tags: | juni 24th, 2011
Post

Årets midsommarfirande tar plats i Mälardalen hos mina föräldrar. Det är en riktig på landet känsla, fast de bor i ett litet villa område. Det är dock mycket nära till både skog och vatten. I dagsläget uppskattar jag skogen massvis. Underbart att dra på sig löpkläderna och inom 5 minuter vara ute i naturen.

Imorse fick jag med mig sällskap. Zigge är stor, tålmodig och mycket lydig hund. Han var min draghjälp imorse. Det är riktigt länge sen jag sprang i hundsällskap och har glömt hur mysigt det faktiskt är att ha fyrbent sällskap. Det är över 5 år sen jag själv var hundägare och kunde njuta av hundsällskap på varje promenad och löprunda. Min hund Maya älskade att springa. Zigge var imponerande uthållig idag. Att springa en mil var nytt för honom då vanligtvis promenerar mina föräldrar med honom dagligen. Så det var en trött jycke som flåsandes landade på altangolvet.

För min egen del gick det helt ok. Skogen, Zigge och morgonluften gjorde att jag kände mig stark. Frukosten efteråt smakade som alltid himmelskt. Nu nalkas det midsommarlunch med sill och annat gott.

20110624-125947.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>