i väntans tider och efteråt

Löpnostalgi

Filed under: Löpning | Tags: | oktober 15th, 2012
Post

Jag i likhet med många andra har rest en del genom åren. Till skillnad från en del allafall, gissar jag så har jag på nästintill alla resor haft med mig löpskorna. Det har blivit turer på många vackra milslånga vita stränder i ex Dominikanska republiken, Mexico och Senegal. I just Mexico, Cancun testade jag barfotalöpning hardcore style! Dvs helt barfota! Jag minns fortfarande värken jag hade i fötterna. I Senegal hade jag en hund som troget sprang vid min sida varje morgon. De vackraste stränderna fanns nog i Australien. oavsett var jag stannade över natten så fanns det alltid en fantastisk strand i närheten. Andra resor har inneburit mer stadslöpning och upptäcksfärd över gator och torg. Jag har utforskat bl a i Paris, Sydney, Zagreb, Prag, Budapest, Istanbul, LA, San Francisco för att nämna några. Just SF var extra skojigt med alla sina backar. Och Paris kändes som en stad som aldrig sover. Förra resan till Turkiet bjöd inte på så mycket löpning då jag var gravid i 7:e månaden, istället blev det en del promenader. Den gången var vi i Side, just nu befinner vi oss i Kemer. Och här lyser bra löpvägar med sin frånvaro.

Imorse gav jag mig ut mot en park jag spanat in dagen innan. Den låg intill stranden och verkade lovande.

20121015-231125.jpg

Utsikten var fantastisk, som du kan se på bilden. Resten var ett skämt till park. Knapp kilometer runt innan jag bokstavligen sprang in i bergväggen. Inga vägar ledde uppåt, så jag fick vackert återvända ut på gator. Besvikelsen var stor och som det verkar så kommer inte Kemer att ge mig några fantastiska omgivningar att minnas.

20121015-231642.jpg

Trots den trista starten blev det en fantastiskt fin dag. Strålande solsken, skön havsbris och mycket bad! Allt det bidrog till att lilla simmaren Alma stupade i säng så fort vi kommit in. Björnen hade redan stuckit till gymmet och jag passade på att köra ett svettigt TRX-pass. Alla nöjda och glada möttes upp för middag och kvälls aktiviteter! Semester till 100%!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>