i väntans tider och efteråt

Hipp hipp hurra!!

Filed under: Löpning | Tags: | juli 12th, 2011
Post

Idag fick jag en riktigt bra start på dagen, solen skiner och det mesta känns hur bra som helst. Just i skrivande stund har jag liten jobbrast och passar på att njuta av lite frisk luft och solsken. Den fina starten var en mils löpning ihop med Alma som sov sött i vagnen större delen av tiden. Trots gårdagens massiva knäböj på body pump klassen kändes benen riktigt pigga. Det var sköna och lätta steg rakt genom, som gick att pressa upp i lite mer tempo. Annars har vagnturerna tenderat att bli av det mer långsamma slaget. Efter löpningen sammanstrålade vi hemma. Jag och Alma från löpningen och Björnen från gymmet och åt frukost ihop. Helt klart guldkant på min vardag! Bästa med att äta frukost hemma förutom då sällskapet är möjligheterna till att fixa smarriga omletter, juicer och liknande. Idag blev det en kryddig omlett på 2 ägg och 2 extra äggvitor, latte och givetvis kesellaröran jag tjatar alltid om Så gissa om jag log stort när jag cyklade till jobbet en dryg timme senare.

Ett extra hurra idag för finaste Alma som blivit 7 månader! Egentligen igår, men hon föddes 23.25 på natten så det funkar att hurra även idag. Vart dessa 7 månader har tagit vägen? Återigen så har tiden sprungit ifrån mig en smula. Hur som helst så är dagen värd att uppmärksammas på bästa Almavis. Med mys, lek och lite gung i parken.

20110712-024254.jpg

2 Responses

  • Jenny Kahanek | juli 12th, 2011 @ 07:23 | Svara

    Så söt hon är!!!!! Underbar bild fylld av kärlek!

  • Claudia | juli 12th, 2011 @ 07:47 | Svara

    Håller med Jenny ang bilden!
    Vad roligt det var att läsa detta inlägg! Bara massa positivt, vilket smittade av sig lite, så tack ;) Och grattis (i efterskott) till Alma!! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>