i väntans tider och efteråt

Godmorgon världen

Filed under: Löpning | Tags: | november 21st, 2011
Post

Vad gör man när man oplanerat vaknar nästan en timme innan klockan ska ringa? Utvilad och pigg bör jag tillägga. Givetvis studsade jag upp och drog på mig träningskläder. Gymmet öppnar 06.20 och klockan hade inte ens slagit 06.00 så det fick bli en löprunda. En glädje runda utan vagn och utan klocka. Huvudet gick på högvarv och jag planerade min arbetsdag riktigt bra. Det gäller vara att skriva ner tankarna innan de försvinner.

7 sköna och för årstiden väldigt varma kilometer. Förra veckan körde jag ett bröst och armpass på gymmet, vilket kändes ordentligt på kvällens body pump. Det återstår att se om morgonens runda kommer kännas på combaten som väntar ikväll. Just nu när jag har alla endorfiner rusande i kroppen är jag ruskigt laddad för både combat och pump. Men först en dag på jobbet!
Vad ser du fram emot idag?

Bjuder på en bild från årets vinterljus här i Linköping.

20111121-071759.jpg

One Response

  • Ingela | november 21st, 2011 @ 10:31 | Svara

    Önskar också att jag kunde vakna 06:00 och vara så pigg att jag skulle vilja ge mig ut och springa :) I dag ser jag fram emot utvecklingssamtal med Alva. Det är alltid spännande och kul. Man blir ju så stolt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>