i väntans tider och efteråt

Godmorgon och godnatt

Filed under: Löpning | Tags: | januari 25th, 2012
Post

Var har denna dag tagit vägen undrar jag. Någonstans mellan första raderna (nu utraderade) på detta inlägg och nu har det hunnit bli kväll. Vilken tur att jag ägnat mig åt roliga och givande aktiviteter, annars hade jag blivit lite ledsen. Denna tisdag startade ljuvligt. Alma sov hela natten, det gjorde inte riktigt jag. Alla kommande förändringar snurrar runt i huvudet och stör nattsömnen. Hur som helst så kom jag upp allafall lagom för att hinna med en skön morgonrunda. 7 km hann jag med innan det var dags att ta sig hem för dusch och frukost. Det var 7 lätta och sköna km. Benen trampade på samtidigt som tankarna fortsatte snurra. Det blir dock nästan alltid bättre, tydligare och mer konstruktivt flöde av tankar när jag springer än när jag snurrar runt i sängen. -3 grader gav riktigt frisk luft som var precis vad min sömniga kropp behövde.

Efter alla morgonbestyr och en massa hej då pussande på mina två älsklingar som hann kliva upp innan jag lämnade hemmet så bar det av på en planeringsdag på jobbet. Ibland fastnar jag i saker och ting på jobbet och ibland får jag underbart mycket energi av mina kollegor. Idag hade vi verkligen ett underbart flow. Mycket klokt sades och tiden gick otroligt fort. Innan jag hann bli trött så var det dags för hemgång och en helkväll med min solstråle Alma. En helkväll med henne tar dock slut kring 19.30 då sover lilla pyret. Det gav mig lagom med tid att förbereda morgonens yogaklass och andas ut i soffan en liten stund ihop med Björnen. Nu är det dock sovdags så jag inte gäspar mig genom solhälsningarna imorgon.
Namaste vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>