i väntans tider och efteråt

Dolores

Filed under: Löpning | Tags: | september 12th, 2011
Post

Dolores är min nya favorit! Det är inte en person jag syftar på utan på en riktigt kuperad gata i San Francisco. Den är hur backig som helst! Och hur underbar som helst! Jag är ruggigt nöjd med morgonens löptur. Igår skrev jag om sömniga söndagsgator och ett stilla lunk. Imorse fanns det inte ett spår av det. Måndagmorgon i hela sin stressiga, livliga prakt i en storstad mötte mig direkt utanför dörren.

Det var bilar och människor överallt. När jag inte klättrade uppför Dolores backar så jagade jag för att hinna över tvärgatorna på grönt ljus. Imorse mötte jag även en del andra morgonmotionärer och givetvis ett antal löpare/joggare. Några utav dem hade samma fåniga leende på läpparna som jag. Dolores hade en mycket glädjande effekt på mig. All detta klättrande och rullande backe upp och backe ner fyllde hela kroppen med endorfiner.

20110912-113518.jpg

20110912-113527.jpg

20110912-113541.jpg

One Response

  • Alexandra | september 13th, 2011 @ 08:55 | Svara

    Härligt med San Francisco, underbar stad!
    Tänkte på det här med löpning, har du något tips på hur man, på bästa sätt, ökar sträckan från 3km till milen? Har tänkt att springa milen på blod omloppet i maj så jag har gott om tid att öka sträckan, vet bara inte riktigt hur ofta/mycket för att undvika skador.

    Ha det super bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>