i väntans tider och efteråt

Bästa starten

Filed under: Löpning | Tags: | oktober 2nd, 2011
Post

Om dryga två timmar är det babysim. Nya badisar till en växande Alma inhandlade och nerpackade. Sedan blir det full fart resten av dagen. Familjelunch hos Almas farmor och farfar, klasser att instruera och sista övningen inför morgondagens releaser av pump och combat. Så trots för lite och för kort sömn inatt hoppade jag in i löpkläderna imorse. Dimmigt och friskt och underbart folktomt. Mina vader har varit ordentligt stumma sedan body step klassen i torsdags, men mjuknade upp fintfint efter bara knapp kilometer. Tyvärr hann jag inte längre än 8 km eftersom det skall ätas frukost och förberedas för sim. Men det var hur skönt som helst och jag känner mig mer energisk och laddad än innan. Tänker ta vara på denna sköna endorfinrus!

Tack för alla fina kommentarer. Tiden räcker inte riktigt till just nu för att svara på ett vettigt sätt. Men jag lovar att återkomma. Ha en fin söndag och simma lugnt!!

20111002-083536.jpg
Imorse

20111002-083609.jpg
För en vecka sen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>