i väntans tider och efteråt

Magstarkt

Filed under: hundra grymma dagar | Tags: | april 22nd, 2011
Post

Veckans chinspass blev lite mer ett bålstykepass för jag supersettade alla olika chins med olika magövningar. Idag fick jag även känna lite på de ”riktiga” chinsen dvs de som körs fritt hängande. Nu gjorde jag dem inte på egen hand, utan fick passning av min kära man. En av fördelarna med att träna samtidigt. Han passade mig och jag ammade Alma när hon blev kinkig. Det kallar jag teamwork! Dagens upplägg kändes riktigt bra. Magen är helt klart min svagaste punkt just nu. Det märks mycket tydligt just på chinsförsöken.

Förutom chinsträningen hade jag sen tidigare planerat att springa lite intervaller. Den planeringen fick revideras när jag klev upp imorse. Mina ben var och fortfarande är hur sega och trötta som helst. Gårdagens spinning har satt sina spår. Så istället tog jag en fem kilometers promenad ihop med resten av familjen. Solsken och trevligt sällskap var precis vad jag behövde denna morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>