i väntans tider och efteråt

Det rullar bra

Filed under: hundra grymma dagar | Tags: | maj 12th, 2011
Post

Det rullade på bra imorse när jag och Alma var ute på en morgonlöptur. Min inte lika morgonpigga och i dagsläget dietande man har uttryckt önskemål om att kunna köra sina styrkepass några mornar i veckan. Dessa mornar får Alma följa med på en åktur  med mig, istället för att ha morgonmys med pappa. Det blir bra variation för mig att få växla mina längre pass med kortare sträckor med lite extra belastning i form av vagnen. Nu rullar den som sagt på rätt så lätt och bra, så den utgör inte någon större hinder. Så hoppas jag att lilla pyret kommer gilla sovstunderna ute i friska luften. På det sättet blir vi alla tre nöjda och glada, hoppas jag allafall.

Imorse blev det en skön tur på dryga 8 km. Alma somnade efter dryga 3km och sov ytterliggare 20 minuter efter att vi landat hemma. Lagom med tid för lite strech och dusch. Nu är det frukost och sen skall dagens alla aktiviteter rulla igång. Eftersom det är torsdag så får det bli några smarriga pannkakor till frukost!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>