i väntans tider och efteråt

Bortblåst och genomblåst

Filed under: hundra grymma dagar, Löpning | Tags: | maj 25th, 2011
Post

Nu får det ta och räcka med detta blåsande ju! Det är ju mer eller mindre rena stormen ute. Igår eftermiddag och imorse gjorde jag mina två försök att trotsa detta galna väder. Springa med vagn i galen motvind är mycket frustrerande, men mycket bra träning. Alma sov sött båda gångerna och verkade inte störas av blåsten. Även om vissa sträckor så kändes det som att vagnen blåste bokstavligen ur mina händer. Igår orkade jag kämpa mot vinden och mina lite trötta ben i en mil. Imorse höll jag bara ut i 8km innan jag gav upp.

Lägligt nog fick jag precis då ett sms och en fråga om jag kunde köra lunchklasserna på gymmet. Frisk 30 min + mage 30 min. Den ordinarie instruktören hade migrän. Eftersom barnvakt ingick i dealen så var det inga bekymmer. Då var det nästan bra att jag lade ner springandet vid 8km. Jag skyndade mig hem för att hinna äta frukost i lagom tid innan lunchklasserna. Dagens väst packades med 7 extra kg och jiösses vad det kändes! För att förnya mig lite på magpasset använde vi viktplattan i nästan alla låtarna. Även det gjorde susen och magen fick jobba ordentligt med en extra belastning. Jag kommer nog försöka att lägga in ett magpass i veckan, eftersom jag inte är något vidare på att köra det själv ute i gymmet.

Det som återstår på träningsschemat är att instruera en body pump ikväll. Min ursprungliga plan var att försöka få till ett axelpass, men det blev ju lunchinstruerande istället. Jag får försöka jobba lite extra hårt på pumpen och ta igen missen imorgon när löpbenen vilar.

3 Responses

 • Jennie | maj 25th, 2011 @ 07:15 | Svara

  Tack för dom fina orden det värmer oerhört kan jag säga. Det är så jag försöker tänka själv att jag kommer dit eftersom jag har drivkraften och sedan känns det viktigt att vara ärlig och dela med mig av mina erfarenheter för då kanske någon annan kan våga också!

  Vilket otroligt viktigt jobb du har! intressant men jag förstod nästan att det var något åt det hållet med den förståelse du förmedlar till mig, det är inte alla som gör det ;) märks att du har erfarenhet.

  Gu va kul! att du beställt kommer inte bli besviken det är faan det godaste jag har ätit också kan man köpa färska jordgubbar ibland och lyxa till ovanpå.

 • Petra | maj 26th, 2011 @ 06:59 | Svara

  Fasiken – är du helsponsrad av adidas? ;-) Med tanke på denna fina bild och profilbilden. Åh, jag tycker verkligen du är SUPERduktig med din löpning. Go Girl!!!

 • Marta | maj 27th, 2011 @ 10:30 | Svara

  Jennie! Jag håller med dig om mitt jobb, jag gillar det verkligen. Och delar gärna med mig till de som vill ha lite utav det. Håller mina tummar för dig.

  Petra! Jag personligen är inte sponsrad, men FRISK är det och så har jag ju en ganska omfattande adidas garderob sen World Class var det under några år. Plus att jag som sagt är mycket svag för träningskläder och shoppar mer än vad jag behöver……….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>