i väntans tider och efteråt

Vila, uppladdning och glada nyheter!

Filed under: Gravid, Träning | Tags: | september 14th, 2010
Post

Det var himla skönt att spinna som deltagare igår. Att bara få fokusera på min egen träning, puls och känsla. Känner mig nöjd med min prestation. Lyckades också att hålla pulsen mycket mer stabil än när jag sitter på ledarcykeln. Den låg stabilt kring 130 istället för att fara iväg upp mot 158 som den gjorde stundvis i söndags.

Morgonen bjöd som vanligt på en body pump. Idag kändes den dock inte lika behaglig som förra veckan. Jag inser att framförallt frivändningar, militärpress och utfall på låda är övningar jag inte längre kan hantera på ett säkert sätt. Alla stående rörelser med belastning uppåt ger en obehagligt sträckande känsla i nedre delen av magen. Som jag skrivit förut så försvinner den när jag sitter. Idag fick jag även kramp i vaderna under utfallslåten. När jag tänker genom rörelsen nu i efterhand så är ju kroppsvikten förskjuten då magen sticker ut ordentligt nu. Jag försökte nog att kompensera detta och lade omedvetet för mycket vikt på bakre benet.

Nästa tisdag får bli min sista pump innan förlossning. Hade tankar att kunna fortsätta allafall en månad till, men kroppen säger annat. Klok som jag försöker vara så lyssnar jag på detta och anpassar mig. Det blir styrketräning och spinning som blir kvar på schemat. Sen har jag ju mina stavar som jag promenerar med, mest på helgmornar då gymmet inte öppnar tidigt.

Nu till sist den glada nyheten!! Fick besked att jag har fått en plats på gravidyogan. Var lite orolig att det skulle dröja flera veckor innan det skulle bli aktuellt så jag blev mycket glad att få börja redan nästa vecka! Det ser jag fram emot!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>