i väntans tider och efteråt

Tummen upp

Filed under: Gravid, Spinning | Tags: | november 17th, 2010
Post

Trots trötthet och något för lite sömn i natt så tog jag mig samman och iväg på 45 min spinn imorse. Ett beslut jag känner mig mycket nöjd med. Kroppen var mycket piggare än huvudet. Det gick över förväntan bra att spinna.

Jag sitter mestadels och har förlikat mig med att hur bra det känns kan verkligen skifta från tillfälle till tillfälle. Idag var det ett riktigt bra tillfälle. När jag har nu landat på jobbet och ätit lite frukost så känner jag mig nöjd och tillfreds. Har tom lite skön trötthetskänsla i benen, även om denna kanske beror till viss del på gårdagens benträning. I vilket fall som så gillar jag att jag har kapacitet och möjlighet att ge mig själv lite träningsvärk i dagsläget.

I eftermiddag skall jag möta upp ett gäng andra gravida och mer el mindre träningsintresserade. Vi ska tillsammans få en pratstund med en sjukgymnast om våra kroppar efter förlossning. Jag går redan nu och funderar på mitt instruerande under våren. Hoppas på en givande träff. Den ska jag avrunda med en riktigt god latte som är för tillfället det jag kan längta och sukta efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>