i väntans tider och efteråt

Önskemål

Filed under: Träning | Tags: | oktober 4th, 2011
Post

En jetlagad och numera även förkyld bebis, nya releaser på gymmet, jobb (även om det är deltid) och ett hem som inte riktigt är i ordning sedan resväskor exploderade över alla öppna ytor. Detta plus ständiga jakten på sömn gör att jag inte känner mig riktigt nöjd med tillvaron för tillfället. Min önskelista på saker jag vill få klart börjar bli lång. Praktiska ”fixa hemma” saker trängs med mina egna önskemål om löpning och styrketräning trängs med varandra på de få timmar på dygnet som blir över. Så jag övar mig i att acceptera och prioritera. Rackarns svårt för en otålig själ som mig, måste jag avslöja. Men övning ger färdighet. Men just pg a detta så dröjer saker och ting även här på bloggen, så håll till godo och ge inte upp på mig. Inom kort är jag tillbaka på banan med lite mer innehållsrika och inspirerande inlägg.

Nu skall jag plocka ihop mina grejer och passa på att faktiskt få lite egen träning på gymmet innan en lång dag på jobbet.

Ha en riktigt skön tisdag!

 

One Response

  • Sunny | oktober 4th, 2011 @ 12:41 | Svara

    Glöm inte vilan mellan varven, så du får krafter tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>