i väntans tider och efteråt

aj aJ AJ……..

Filed under: Träning | Tags: | januari 26th, 2011
Post

Jiösses vilken träningsvärk jag vaknade med idag. Kände av en viss trötthet i benen redan igår kväll, men imorse kändes det verkligen både i benen och i rumpan. Något rätt gjorde jag alltså igår morse. Det känns i varje steg jag tar, för att inte tala om hur det bränner till när jag ska sätta eller resa mig. Underbart ju……..även om det grusar dagens planer. Igår planerade jag in en riktig långpromenad och funderade på att känna på body pump vikterna. Och som sagt dreams are for free, tänker jag och fnissar lite för mig själv. Träna body pump idag vore galenskap och så galen är inte ens jag!!

Det blev i allafall en promenad, men kortare än planerat då det är -8 grader ute. Vi var ute i dryga 75 minuter och trampade raskt. Det var ute på promenaden som jag förlikade mig med att en body pump klass idag skulle inte ge mig något alls. Nu när jag verkligen försöker tänka kvalité och fokus vid varje tränignspass så bör jag välja att vila resten av dagen. Kan se det som uppladdning inför min spinnklass imorgon kväll! Det kommer bli en trevlig eftermiddag och kväll även utan pump. Först ska jag och Alma ut en sväng till och fika med en god vän och sedan får vi umgås hela kvällen med Björnen som ska jobba hemifrån. Och för att ha lite schysst vardagsmotion så har jag spänt på mig baby björnen och bär runt på Alma medans jag plockar och städar. Snacka om funktionell träning!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>