i väntans tider och efteråt

På upptäcksfärd i gymmet

Filed under: Gravid, Styrketräning | Tags: | september 13th, 2010
Post

Morgonens styrketräning var som att upptäcka gymmet på nytt. Hade planerat in ett armpass och var ganska utvilad och redo för de lite tyngre vikterna. Eller rättare sagt så tunga som min gravida kropp tillåter mig.

Redan på första övningen insåg jag att det är dags att tänka om i val av övning. Jag har vetat att denna dag varit på ingång nu ett litet tag. Idag blev det verklighet.

Stående biceps curl körde jag för sista gången idag. Den kraft som krävdes av magen tog överhand för aktiviteten i biceps. Redan förra veckan upptäckte jag att sittande övningar funkar bättre än stående. Så sittande curl med hantlar funkade bättre. Likaså en sittande biceps curl med kort stång i cable cross maskinen.

Så på det stora hela taget är jag nöjd med morgonens armpass. Känns även skönt att ha planerat in en spinning istället för att instruera body combat. Det är ju faktiskt första dagen av den 28:e graviditets veckan och jag är överlycklig att kunna hålla igång så mycket som jag ändå gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>