i väntans tider och efteråt

Ofrivillig vilodag……..

Filed under: Gravid, Styrketräning | Tags: | november 23rd, 2010
Post

Gårdagens framgångar på spinningcykeln räckte inte ens till morgonens styrkepass. Dels så vaknade jag vid fyra snåret även inatt. Trots att jag hoppades att spinningtröttheten skulle ge mig mer sömn än tidigare nätter. Gissar att det kanske är mer bebisen och kissnödigheten som väcker mig och omöjliggör sömn än något annat.

Dagens träningspass var rena katastrofen. Inte ens värt att försöka återge vad jag försökte genomföra. Så här i efterhand så kan jag se att jag borde stannat hemma och vilat istället. Men det är alltid lätt att vara efterklok.

Jag har under de senaste veckorna haft lite ont och känt av en lite brännande känsla på ett och samma område på magen. Snett till vänster ovanför naveln. Det känns som det är runt område med kanske 5 cm diameter. Det känns verkligen att det är muskulärt och inte har med bebisen att göra. Vissa dagar, som exempelvis idag gör det ont att bara beröra området. Jag har frågat runt och fått det bekräftat att det kan röra sig om en lite bristning eller sträckning. Inget som man gör något med. Jag försöker vara lite uppmärksam på hur det känns när jag spinnar och styrketränar och undvika helt enkelt sådant som gör ont.

One Response

  • Jenny | november 24th, 2010 @ 05:54 | Svara

    Sådana där ”skitpass” har man i bland, men i dag såg du grymt stark ut på spinningen! Jag tycker att du är en grym förebild för andra gravida att man kan träna på och må bra! Tror också att den där smärtan du har på magen är en sträckning eller liknande: Jag hade något snarlikt när jag väntade Elsa fast då mer under nedersta revbenet. Ses på fredagmorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>